Meniu

Contact

SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL

Turda, Str. G. Cosbuc, nr. 3
Tel.: 0264 459683
e-mail: opiturda2013@yahoo.com

Contracte de inchiriere pentru 2014

S.C. Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda, in perioada 15.04- 15.05.2014, va continua activitatea de inventariere a terenurilor cu destinatie, garaje, copertine, etc, de pe domeniul public al municipiului Turda. Concomitent cu aceasta activitate, la încheierea contractelor teren cu destinatie garaj, copertine, etc, vor fi distribuite gratuit autocolante cu numarul aferent parcelei pe care este construit fiecare garaj, copertina etc, care se vor aplica pe coltul din stanga sus al usii de acces garaj, copertina.
Proprietarii de garaje care nu au incheiat in anul 2014 contract de inchiriere teren cu destinatie garaj sunt invitati la sediul SC API TURDA, pe str. George Cosbuc nr.3 (langa Hotel Potaissa), L-V 8-16, S. 9-13 , pentru clarificarea situatiei si incheierea contractului de inchiriere teren cu destinatie garaj auto, copertina, ect, cu o copie carte de identitate titular contract.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe adresa de email opiturda2013@yahoo.com si sa vizitati site-ul nostru www.apiturda.ro

Vremea la Turda