Meniu

Contact

SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL

Turda, Str. G. Cosbuc, nr. 3
Tel.: 0264 459683
e-mail: opiturda2013@yahoo.com

Anunt posesori de parcare cu abonament de resedinta

Reamintim posesorilor locurilor de parcare cu abonament resedinta de domiciliu ca termenul limita pentru plata locului de parcare pentru anul in curs la tariful de 125 de lei este 31 ianuarie 2015, ulterior acestei date se va achita 15 lei/luna, in functie de perioada de utilizare a locului de parcare.

In perioada 1-15 februarie se poate efectua la sediul SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda ,relocarea locului de parcare achitat sau solicitat in scris, in functie de locurile vacante existente sau neachitate in termenul stabilit pentru rezervarea acestora , pana la 31 ianuarie 2015.

Posesorii locurilor de parcare cu abonament de resedinta de domiciliu care au achitat tariful pentru anul 2015 si au completat declaratia de impunere impozit teren la Primaria Turda , la un pret special de 100 lei pot achizitiona un abonament complet, valabil pentru utilizarea parcarilor cu plata de pe raza municipiului Turda ( mai putin zona str. Republicii- parcare de maxim 2 ore , in care nu sunt valabile abonamentele de orice tip)

Vremea la Turda